21 נוב' 2024
המייל האדום
חדשות נתניה
מזג האוויר
ספורט
נדל"ן
רכילות
עסקים
פנאי ואוכל
בריאות
המיוחדים
כל הערים
חדשות נתניה
מזג האוויר
ספורט
נדל"ן
רכילות
עסקים
פנאי ואוכל
בריאות
המיוחדים
כל הערים
עבור עיר
המייל האדום
נגישות
תגיות
אוכל
פסטליקוס כהלכתו: מאפה ספרדי ירושלמי זהוב במילוי בשר טחון
מתכון הדגל של הבר־מסעדה הירושלמי 'בארוד', שמציע, לצד אוכל ייחודי סמ"ך טי"תי, גם במה לאמנים
פיני לוי
|
14.12.23
פלאפל ירוק ביתי: מנה כיפית שתעלה את המורל בחנוכה
מי אמר שבחנוכה חייבים לטגן רק סופגניות ולביבות? פיני שופך שמן להעלאת מצב הרוח ומגיש לשולחן החג המשפחתי את המאכל הלאומי עם תוספות
פיני לוי
|
07.12.23
קנייה רגשית בימי מלחמה: חיפשתי אהבה, מצאתי אוטו
המלחמה מתאפיינת באכילה רגשית וקנייה רגשית. הראשונה למרבה המזל פסחה עליי, אבל השנייה? הו, ממש לא. וככה מצאתי לי אביר חלומות שחור עם קילומטראז' נמוך
יעלי סטאר
|
06.12.23
לביבות חנוכה פיקנטיות שיעשו לכם שמח בבטן וגם בלב
עם מוצרלה, בתוספת קשקבל או פרמז'ן והכל בטעם פיקנטי: לקראת חנוכה פיני מכין לביבה קצת שונה, כזו שתכניס הרבה טעם, אור ונחמה
פיני לוי
|
30.11.23
מאות קילוגרמים של בשר ומוצרי מזון הושמדו במאפיה מוכרת בנתניה
במסגרת מבצע אכיפה שביצעה המשטרה עם חברת החשמל ומשרד הבריאות אותרו במקום מוצרי מזון שאינם ראויים למאכל. כל המוצרים הושמדו
נטאלי סילבר
|
29.11.23
שעועית הקסם: טעמי ילדות בסיר של מאמות
פיני חוזר לטעמים מהילדות שלו ומבשל עוף עם שעועית ירוקה. קל, טעים ואהוב על ילדים ומבוגרים כאחד
פיני לוי
|
23.11.23
הכי ביתי ומפנק: הקציצות המרוקאיות של סבתא
פיני חושף את המתכון שהשאירה סבתא עליזה ז"ל לדורות הבאים: קציצות בשר נימוחות ברוטב זיתים מתובל, כמיטב המסורת של המטבח המרוקאי
פיני לוי
|
16.11.23
מחזקים את החקלאים: 3 מנות איכריות שוות
פיני יצא לשוק איכרים כדי לחזק את הענף בשעתו הקשה. הוא חזר מחוזק עם מגוון גדול של ירקות, מהם הכין גראטן ירקות שורש ותבשיל עשיר של דלעת
פיני לוי
|
09.11.23
אוכל מנחם: 4 מנות לשיפור מצב הרוח
בין האזעקות לחדשות הקודרות, פיני מסדר לכם הפוגה טעימה: ריזוטו ירוק של חיטה ועשבי תיבול, סופריטו בשר וביצה עלומה, מרק דלעת ומגש עשיר של עיג'ה וירקות טריים
פיני לוי
|
02.11.23
קצת ריפוי בעיסוק: עלי מנגולד ממולאים בכל טוב
לרגל המצב פיני מציע לכם להתנתק מהחדשות ולהשקיע בעלי מנגולד ממולאים באורז, אוכמניות וצנוברים. ואם תיצמדו להוראות אז בכלל ההצלחה מובטחת
פיני לוי
|
26.10.23
הפוגה קלה וטעימה מהחדשות
בימים האלה כשכולנו מתוחים מול המסכים, עבודה במטבח יכולה להיות הסחת דעת מבורכת. פיני מגיש הצעה לסהרוני פילו בשני מילויים עם סלט חציל בצד
פיני לוי
|
19.10.23
קערה שכולה נחמה
מרק מזין מהמטבח הבוכרי, הכולל קציצות עוף וקערת מינסטרונה עשירה ועתירת ירקות. פיני מביא השבוע שני מתכונים של אוכל ביתי ומנחם
פיני לוי
|
12.10.23
סיר הפתעות לסוכה
כדי להקל עליכם את סחיבת האוכל לסוכה, פיני מציע מתכון של סיר אחד שיש בו הכל, עם כמה שלבי הכנה שהם לא מאוד מסובכים. לא לדאוג, יש גם גירסה טבעונית
פיני לוי
|
28.09.23
מרק של אמא לסעודה מפסקת
מרק בשר עם גרגירי חומוס קלופים ומנגולד הוא בריא, טעים ומומלץ מאוד לפני הצום של יום הכיפורים. לפיני זה מזכיר את המנה האהובה שאמו הגישה לו, ושאותה הוא ממשיך להכין בעצמו עד היום
פיני לוי
|
21.09.23
5 מנות שיקפיצו לכם את החג
מכתף טלה בחומוס ותאנים (עם ארומה מתקתקה לפתוח את השנה), דרך אורז פרסי עם טהה דיג (תחתית הסיר בפרסית) בצנוברים וזעפרן ועד לנתחי הפורלים הוורודים ברוטב לימוני וסלט עם ארטישוק ירושלמי צלוי. ויש גם מרק. קבלו שולחן שכולו חג שמח
פיני לוי
|
07.09.23
הצרות החדשות של "לחם חביתה": האם נגמר הקסם?
אחרי סערת רישיון העסק של "לחם חביתה", בניהולו של ויקי עזרא, הגיעה צרה חדשה שעלולה לפגוע בפעילות במקום שהפך לפופולרי בעקבות הטיקטוק והלהיט שעדיין מושמע בכל מקום וזוכה לעיבודים רבים
נטאלי סילבר
|
04.09.23
מושקעת ושווה את זה: פסטייה לחג
פסטייה עשירה היא לא רק מנה מנצחת, אלא גם מושלמת כמתנת חג. למרות שמדובר במנה שמצריכה לא מעט השקעה ותשומת לב בשלב ההכנות, התוצאה משתלמת במיוחד
פיני לוי
|
31.08.23
זאת היא? לא תאמינו איך נראית היום השפית והקונדיטורית קרין גורן
היא נפטרה מהשמלות, השילה קילוגרמים רבים ממשקלה ועברה מהפך. עכשיו קרין גורן משיקה קמפיין לצבע לשיער וחושפת את הלוק החדש שלה
גאיה ניר
|
28.08.23
מתאים בול לקיץ הלוהט: קישוא ממולא בבורגול וגבינות
פיני מכין גרסה חלבית ל'מדיאס', חצאי קישואים ממולאים, אפויים בתנור. ויש גם סלט משאריות הקישוא, שיתאים כתוספת שתקפיץ כל כריך
פיני לוי
|
24.08.23
כשעוף פוגש סומאק: מנה מנצחת שתקפיץ לכם את החיך
הפעם פיני מציע מתכון מיוחד לעוף עם סומאק - התבלין שאותו מכינים מצמח האוג. ויש גם בונוס: סלט אורפלי שמתאים לימים החמים ולארוחות קלילות
פיני לוי
|
17.08.23
כתבות קודמות
כתבות נוספות