כל אחד יודע שאין דבר טעים יותר מעוגת שמרים טרייה עשויה היטב.
אז למה בוקר לא הספיקה לטעום את העוגות שעליהן עמלה? זה, בין היתר, היא שהגיעה לסטודיו "המטבח סדנאות בישול ואפייה" בגן שמואל.
1 צפייה בגלריה
סדנת שמרים
סדנת שמרים
סדנת שמרים
( צילום: ענת אביבי)
השפית והקונדיטורית נורית אלפנדרי, בעלת המקום, העבירה שם סדנת שמרים וגילתה את כל סודות ההתפחה והאפייה.
קראו גם:
אז למה בוקר לא הספיקה לטעום את העוגות עליהן עמלה?
באמצע הסדנה היא הרימה עוגן והפליגה לעבר התחייבות נוספת:
מסיבת יום הולדתו של ח"כ דוד ביטן.
מזל טוב גם מאתנו.