כרובית היא מלכת החורף הבלתי מעורערת, אפשר להכין ממנה מגוון מנות והפעם בחרתי להפתיע במשהו קצת פחות קונוונציונלי ומפתיע במיוחד.
סושי כרובית
מה צריך?
2-3 דפי נורי לסושי כרבע כרובית גרוסה במעבד מזון רצועות אבוקדו (או כל שילוב שאתם אוהבים בסושי שלכם)
סושי כרובית. צילום: יעל לשםסושי כרובית. צילום: יעל לשם
סושי כרובית. צילום: יעל לשם
(סושי כרובית. צילום: יעל לשם)
איך מכינים?
שמים את האצה על מחצלת גילגול. בידיים לחות מהדקים את פירורי הכרובית אל כשליש מהאצה. שמים במרכז הכרובית המהודקת את האבוקדו. מגלגלים לרול וחותכים. מגישים עם רוטב סויה, ג'ינג'ר כבוש וואסאבי.
ענת לשם - נטורופתית, בישול צמחוני וטבעוני, בעלת קליניקת מעגל החיים - מרחב נעים ומאפשר לטיפולים ופעילויות בתחומי הגוף, הנפש, היצירה וכל מה שבינהם.