במרכז העסקים התוסס של נתניה, "תחנת לחם" הפכה לכתובת מובילה לכל חובבי המאפים והלחמים בעיר. משה כהן, המייסד והבעלים, מספר בגאווה כיצד העסק נולד מתוך אהבה אמיתית לבצקים ולרצון להציע מזון טרי ואיכותי לעובדי האזור ולמבקרים ב-Y Center הסמוך.
"החלום שלי היה להביא לאנשים את האוכל הטעים והטרי ביותר", אומר משה. "בחרתי במיקום שמשרת את הקהילה העובדת באזור התעשייה ומאפשר גישה נוחה ללקוחות קבועים ומזדמנים כאחד״.
מה תמצאו ב"תחנת לחם"? המאפייה מציעה מבחר רחב של לחמים משובחים, מאפים מגוונים, עוגות שמרים מסורתיות, עוגות מרשימות לאירועים ועוד. בצהריים, "תחנת לחם" משנה כיוון ומציעה סנדוויצ'ים, פיצות טריות ושלל מטעמים שמתאימים להפסקת הצהריים.
טיפ מקצועי לשמירה על טריות הלחם: "אל תשמרו את הלחם בשקית; עטפו אותו במגבת נקייה ויבשה כדי למנוע לחות שפוגעת במרקם. אל תחתכו את הלחם מראש אלא אם כן אתם מתכוונים להקפיא אותו. שמרו אותו שלם עד השימוש״.
מתכון פשוט וטעים לקראנץ' שוקולד: 500 גרם קמח, 2 כפות שמרים יבשים, 1/4 כוס סוכר, 1/2 כוס חלב פושר, 2 ביצים, 100 גרם חמאה רכה, 100 גרם שוקולד מריר (או חלב, לפי הטעם), קורט מלח.
אופן ההכנה: מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר בקערה גדולה. מוסיפים את החלב, הביצים והחמאה ולשים עד לקבלת בצק אחיד. מניחים להתפחה כ-40 דקות. מרדדים את הבצק למלבן, מורחים את השוקולד המומס על פני הבצק ומגלגלים לרולדה. חותכים את הרולדה לאורכה ומלפפים את שני החלקים זה סביב זה לצורת קראנץ'. מניחים בתבנית אפייה, מתפיחים שוב כ-20 דקות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-25 דקות, עד להזהבה.
הצטרפו למועדון הלקוחות של תחנת לחם! במסגרת שיתוף הפעולה עם מועדון ההטבות "נתניה פלוס," תוכלו ליהנות מהטבות בלעדיות: 30% הנחה מחוץ לשעות השיא. כרטיס "שלם 100 ש"ח וקבל 150 ש"ח" לקראת חג החנוכה. לחצו על הקישור להצטרפות. הורידו את קופון ההטבה והצטרפו למועדון הלקוחות. תיהנו משירות איכותי ומבצעים משתלמים, כי "תחנת לחם" היא יותר ממאפייה – היא חוויה קולינרית.
בשיתוף מועדון נתניה פלוס