כשנכנסים לחומוסיה החדשה של גיא, "חומוס יוסף", הדבר הראשון שמרגישים הוא את החום המשפחתי וזה לא במקרה - המטבח הקטן והמזמין הזה הוא הגשמת חלום שמשלב תשוקה להכנת אוכל טוב עם שירות שבא מהלב.
"תמיד ידעתי שהלב שלי נמצא במטבח," מספר גיא, שהחליט לעזוב את עבודתו עם אביו בענף הבנייה כדי להגשים את החלום שבער בו. "רציתי לשמח אנשים דרך האוכל, וזה בדיוק מה שאני עושים כאן כל יום."
החומוס הקטיפתי, הסביח העשיר והשקשוקה המפנקת הם רק חלק ממה שהמקום מציע. "השירות אצלנו הוא מעל הכל," מדגיש גיא, "יש לנו לקוחות שהולכים איתי כבר שנים, והם יודעים למה - אצלנו כל מנה יוצאת עם המון אהבה וכל לקוח יוצא עם בטן מלאה וחיוך."
מה שהופך את החומוסייה למיוחדת עוד יותר הוא השילוב המשפחתי המנצח - סיסי, אמא של גיא היא בשלנית מנוסה. כמי שהייתה בעלת קייטרינג שנים, הצטרפה סיסי לחומוס כדי לתת את הטאצ' המיוחד שלה. "הקציצות של סיסי" כבר הפכו לשם דבר בקרב הלקוחות, והספיישלים הביתיים המתחלפים שלה בימי שלישי וחמישי, הם סיבה מצוינת לביקור חוזר.
מה בתפריט?
- חומוס טרי מדי יום
- סביח
- שקשוקה
- מגוון סלטים טריים
- עסקית חומוס משתלמת הכוללת 2 כדורי פלאפל וסלט או צ'יפס ב-55 שקלים.
- ספיישלים מתחלפים בימי שלישי וחמישי
החומוסייה פתוחה מדי יום בין 10:00 ל-16:00 או עד עד גמר האוכל. ההמלצה שלנו? תגיעו מוקדם - האוכל הטוב הזה נחטף במהירות.
להטבות בלעדיות בחומוס יוסף לחצו כאן
בשיתוף מועדון נתניה פלוס