"צ'ולנט טוב עומד בכמה קריטריונים״: כך מסביר לנו משה יום טוב, בעלי הצ'ולנט הנתנייתי. ״מידת עשייה מושלמת, תיבול מדויק, ומגוון עשיר של תוספות. אצלנו ב'הצ'ולנט הנתנייתי', כל סיר מתבשל באהבה כדי להעניק לכם חוויה קולינרית יוצאת דופן. האווירה במסעדה היא חלק בלתי נפרד מהחוויה – ביתית, נעימה ונדיבה, עם שירות אדיב שמבטיח שתיכנסו רעבים ותצאו שבעים ומרוצים״.
3 צפייה בגלריה
הצ׳ולנט הנתנייתי
הצ׳ולנט הנתנייתי
הצ׳ולנט הנתנייתי
(צילום: הצ׳ולנט הנתנייתי)

יום טוב, מביא אהבה אמיתית ואותנטית לכל סיר צ'ולנט. המקום הפך לכתובת האולטימטיבית למי שמחפש את החוויה האותנטית של צ'ולנט בשרי משובח עם קישקע עסיסי, קוגלים במגוון טעמים, פול ושלל מטעמים נוספים שיחממו את הלב ואת הבטן.

3 צפייה בגלריה
הצ׳ולנט הנתנייתי
הצ׳ולנט הנתנייתי
הצ׳ולנט הנתנייתי
(צילום: הצ׳ולנט הנתנייתי)

ואם אתם רוצים לנסות להכין בבית את אחד המאכלים האהובים שמלווים כל ארוחה של ליל שישי, הנה מתכון פשוט לקיגל מתוק קלאסי. מצרכים: 500 גרם אטריות רחבות, 3 ביצים, 1 כוס סוכר חום, 1/2 כוס שמן, 1 כפית קינמון, 1/2 כוס צימוקים (אופציונלי), 1/4 כוס מים.

3 צפייה בגלריה
הצ׳ולנט הנתניתי
הצ׳ולנט הנתניתי
הצ׳ולנט הנתניתי
(צילום: הצ׳ולנט הנתניתי)

אופן ההכנה: בשלו את האטריות במים רותחים עד לריכוך, סננו והניחו להתקרר מעט. בקערה גדולה, ערבבו את הביצים, הסוכר, השמן, הקינמון והצימוקים. הוסיפו את האטריות המבושלות לתערובת וערבבו היטב. שפכו את התערובת לתבנית משומנת ואפו בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 45-50 דקות, עד שהקיגל מקבל גוון זהוב ופריך. תנו לו להתקרר מעט לפני ההגשה – והתענגו על טעם אותנטי של שבת.
הטבות ללקוחות "נתניה פלוס": במסגרת מועדון הלקוחות שלנו, תיהנו מ-10% הנחה על הקנייה הראשונה, ובנוסף, צבירת 5% cashback על כל קנייה מעל 100 ש"ח כזיכוי לקנייה הבאה. לחצו כאן.
בשיתוף מועדון נתניה פלוס