רגע לפני שחג הפסח נגמר ואיתו המנות המיוחדות לשומרי הכשל''פ, אספנו עבורכם את המסעדות הנכונות לבקר בהן בחול המועד, לקנות אוכל מוכן וגם לבלות עם הילדים, והכל בנתניה.
"פראטלי"- פנטזיה קולינארית בניחוח איטלקי
רוצים לחגוג חגיגה איטלקית אמיתית עם מנות ללא גלוטן המתאימות למי שמחפש מנות מותאמות לחג הפסח? כדאי שתעשו גיחה למסעדה הייחודית שידועה לא רק בגלל המנות הטעימות והעשירות אלא בגלל העיצוב בסגנון מודרני תעשייתי המשלב טאבון לוהט, בר ומטבח פתוח, שלושה חללים מעוצבים שהופכים את הבילוי במקום לפריים מושלם לתמונה משפחתית וארוחה מאחדת המשלבת טעמים מכל העולם בניצוחו של השף פלאבין פרנקל שמצליח בכל פעם מחדש, לספק חוויה קולינרית מענגת במיוחד.
מה להזמין? אנחנו ממליצים על סלט סיציליאני עשיר בירקות קלויים, ארגולה וגבינת ריקוטה סקה, מנת חזה במרינדת עשבי תיבול בליווי פירה נימוח או סטייק סינטה מבקר אנגוס מיושן צרוב על פלנצ'ה בתוספת תפוחי אדמה ורוטב צ'ימוצ'ירי או מנת דג היום. ולבסוף - קינוח מטורף ללא גלוטן המשלב שוקולד לבן ושקדים על בסיס טראט שקדים עם תותים וקצפת. אגב, לצד המנות תוכלו ליהנות מתפריט יינות בוטיק בינלאומיים, קוקטיילים ומגוון קינוחים שיתנו לארוחה אקורד סיום מוצלח במיוחד.
שעות הפעילות: פתוח בחוה"מ וערב חג שני החל מהשעה 12:00 בצהריים
כתובת: רחוב גיבורי ישראל 17 נתניה (יכין סנטר פולג), 09-8787690
רונן בשרים – מהקצבייה לצלחת
אצל רונן בשרים, אחת המסעדות הוותיקות בתניה, כדאי שתשכחו מהמצה וממרח הכבד או לחילופין משאריות האוכל של החג, כי עמידה קצרה מול ויטרינת הבשרים תחשוף אתכם למבחר מטורף של נתחים מובחרים וטריים שיוגשו לשולחנכם עסיסיים וריחניים לאחר שעברו צריבה על הגריל. מה ברשימה? סטייק משויש, נתח קצבים, סטייק אנגוס, אשכים של הודו ועגל, כבד אווז ופילה בקר, מולארד, מרגז וקבב עיראקי וצלעות כבש. הכל טרי היישר מהקצב ב-32 שקל ל- 100 גרם. תוספת של שתייה ומבחר ענק של סלטים בצד המנה ואתם מסודרים עד הארוחה הבאה.
שעות הפעילות: המסעדה כשרה לפסח ופתוחה בחוה"מ, ראשון עד חמישי, החל מהשעה 11:00 בבוקר ועד 2:30 לפנות בוקר. במוצאי שבת היא נפתחת חצי שעה אחרי צאת השבת ועד חצות
כתובת: רחוב שכטרמן 28, נתניה, 053-5480884
מסעדת Maree – חווית בילוי קוסמופוליטית
מחפשים מקום לחגוג את חג האביב עם תפריט ספיישל וחוויית בילוי עם נוף עוצר נשימה? כדאי שתמהרו לשריין בייבי סיטר ולהזמין מקום ברופטופ הכי יוקרתי בעיר, הממוקם על גג מלון Vert, השוכן על קו החוף בעיר ימים שבנתניה. Maree ("גאות", בצרפתית) שילוב בין קולינריה גבוהה וכשרה עם נוף פנורמי עוצר נשימה, ממנו נשקף הים מכל עבר. מה להזמין? ה-כ-ל! לא רק בגלל הטעם המושלם אלא בעיקר בגלל אופן ההגשה שהופך כל מנה ליצירה של ממש. החל מטרטר טונה אדומה, טאטאקי סינטה ופטה כבד עוף, נתחי בשר מהג'וספר (פילה בקר בתוספת קרם שורשי אדמה, פריים ריב ישראלי בליווי קרם שורשים ושום, סוכריות שום קונפי בדבש וטימין), כבד אווז כפטה או כקרפצ'ו וגם מקורמל בבישול סו-וויד ביין ומלח אטלנטי, קבב דגי ים ופילה לברק. תוסיפו לכל הטוב הזה גם קינוחים דוגמת מטבעות בננה מקורמלות, סורבה קוקוס, פבלובה או קרם ברולה וקיבלתם חווית אירוח ברמה של כוכבי מישלן.
שעות הפעילות: המסעדה כשרה ופתוחה בימים ראשון עד חמישי מהשעה 19:00 עד 00:00 ובמוצאי שבת עד 00:30.
כתובת: מלון LAGOON VERT נתניה, קומה 15, 09-7410909
היקב – להרגיש איטליה
חול המועד הוא הזמן המושלם לבקר עם המשפחה במסעדת היקב, מסעדה איטלקית חלבית על הים, שמתאימה מדי שנה את התפריט העשיר שלה לימי חג הפסח, כלומר הכל כולל הכל כשר לפסח (ללא חשש קטניות וללא שרויה). מה ברשימה? מנות טבעוניות (שקשוקה וסלט יווני), פלטות דגים עשירות, פילה דניס במרינדת עשבי תיבול, ארוחות בוקר מפנקות אותן תוכלו לבנות בעצמכם (כולל אצבעות חלומי, שקשוקה וכרובית קריספית בליווי יין מול הים), פיש אנד צ'יפס וגם סלטים (סלט קפרזה עשיר בעגבניות או סלט ים תיכוני הכולל מיקס ירוקים בשילוב ירקות קלויים, סלט קיסר או סלט בריאות) כשלקינוח מנות ללא גלוטן דוגמת סירת פבלובה או פררו רושה טבעוני.
שעות הפעילות: פתוח בימי חוה"מ מהשעה 08:30 בבוקר עד 23:30. ביום שלישי 11.4 (חג שני) פתוח מהשעה 08:00 עד 15:00, וב-12.4 (מימונה) המקום סגור
כתובת: רחוב גד מכנס 6, טיילת נתניה, 09-8622220
האפיסרי - בית האוכל של השף אביב משה
בלב מתחם פיאנו בעיר, מצאנו את המעדנייה הכשרה של השף אביב משה המתמחה בבישול ביתי שזוכה לביקורות מצוינות, בעיקר מאלו שישבו, אכלו טעמו וגם לקחו טייק אווי הביתה. אנחנו בחרנו לעשות גיחה עם הילדים ולגלות שגם אנחנו נכנסנו לרשימת המתלהבים. המלצה שלנו, תבחרו חמש-שש מנות לטעימה במקום וקחו טייק אווי שיגרום לאורחים להתלהב. מה ברשימה? מבחר ענק של תבשילים מעולים מסורתיים מכל העדות כולל בשר ראש בנוסח חורשט סבזי, צלי בקר ברוטב פטריות, עופיונים ממולאים באורז פסטיה בשילוב בשר טחון ופירות יבשים, קציצות חריימה ועוד, סלטים (משוויה, חרוסת, כבד קצוץ אלוהי, בצל ממולא ותפוחי אדמה וסלק), מנות טבעוניות, צמחוניות (ירקות מוקפצים, כרובית וברוקולי מצופה, סלק ממולא) וללא גלוטן.
שעות הפעילות: כל יום מהשעה 12:00 בצהריים עד 23:00. בימי חוה"מ המעדנייה פתוחה בשעות 17:00-10:00. בערב חג שני מהשעה 10:00 עד גמר האוכל (בסביבות 15:00)
כתובת: רחוב שושנה דמארי 10, נתניה, מתחם פיאנו סנטר, 09-9708888
קראו גם:
חג שמח ובתיאבון!