אחרי תקופת סגר ארוכה ומייבשת, אוכל, יין ומוזיקה נפגשים בנתניה.
1 צפייה בגלריה
יוסי שטרית ב"מזווה" מבשל לנתנייתים
יוסי שטרית ב"מזווה" מבשל לנתנייתים
יוסי שטרית ב"מזווה" מבשל לנתנייתים
(צילום: איליה מלניקוב)
רשת מעדניות "המזווה", בבעלות דור כהן ואור דויב, תארח בסניף נתניה את שף יוסי שטרית, שהודיע על כניסתו כשותף אסטרטגי ברשת.
במסגרת שיתוף הפעולה ירקחו שף שטרית ו"המזווה" ליין מוצרים בלעדי שיתרחב ככל שיעבור הזמן. המוצרים ישקפו את ידו ומטבחו של שטרית, המבוסס על שימוש בחומרי גלם מקומיים, טריים ואיכותיים, ביניהם סלטים מבושלים, ממרחים ומטבלים, קונפיטורות, מוצרי בשר, ערכות שף להכנה ביתית ועוד.
ביום שישי, ה-12 בפברואר, יגיע שטרית למתחם סניף "המזווה" בנתניה וכך יתאפשר מפגש בלתי אמצעי בינו לקהל, שיגיע למקום לטעום מהתפריט שתוכנן במיוחד לאירוע.
הבוקר יתקיים תחת כיפת השמיים בין השעות 8:30 ועד 15:00, כשבכיכר המרכזית יוצבו פוד טראקס שיציעו אכילה במקום או לקחת הביתה, דוכני בירה ויין ומוזיקה שתנוגן LIVE .
קראו גם:
בין היתר בתפריט:
מקלובה מבשר טלה, עלי מנגולד ואורז מטובל
סוטלץ של אורז עם חלב קוקוס ופיסטוקים
פונדו גבינות חם על שורש סלרי צלוי.
כמו כן יכינו ב"המזווה" ערכות מיוחדות של מנות הללו להכנה בבית בצירוף מתכונים בחתימת השף.
"המזווה" החלה את דרכה לפני שמונה שנים בסניף מקומי בפרדס חנה. סניף נתניה נפתח לפני ארבעה חודשים במרכז המסחרי החדש של שכונת עיר ימים.
גולת הכותרת של הרשת היא התמחות בבשר המטופל בשיטות ייחודיות. במחלקת השרקוטרי יש נקניקים מיוחדים ללא מאפיינים תעשייתיים ובשר כבוש ומעושן המוגש קר או חם.
גם העופות עוברים טיפול מיוחד וזוכים לעישון ארוך בן שמונה שעות לפני שהם מסתובבים על הרוטיסרי.
בסניף יש גם מחלקת גבינות גדולה עם תוצרת של משקים מקומיים ומבחר גבינות מחו"ל ועוד.