סלק הוא שורש חורפי,עשיר במינרלים, משביע ומקרקע. יש לו טעם ייחודי ואדמתי, אך עדיין אפשר להכין ממנו מגוון גדול מאוד של מנות.
היום בחרתי להכין ממנו סנדוויץ', כי מי אמר שחייבים לחם בסנדוויץ'?
מה צריך?
סלק מאודה, קלוף, ופרוס לעיגולים ממרח חומוס ביתי קוביות לימון כבוש זיתים משובחים שמן זית
סלק במקום לחם. צילום: ענת לשםסלק במקום לחם. צילום: ענת לשם
סלק במקום לחם. צילום: ענת לשם
(סלק במקום לחם. צילום: ענת לשם)
איך מכינים?
על כל פרוסת סלק שמים כפית גדושה ממרח חומוס ואיזה תוספות שרוצים, אפשר גם לגוון לפי מה שאוהבים.
ענת לשם - נטורופתית, בישול צמחוני וטבעוני, בעלת קליניקת מעגל החיים - מרחב נעים ומאפשר לטיפולים ופעילויות בתחומי הגוף, הנפש, היצירה וכל מה שבינהם.