השף שגב משה משיק שירות משלוחים באזור נתניה. שירות המשלוחים מציע תפריט עשיר ויגיע לנתניה, רמת פולג, אודים, תל יצחק, בית יהושע, אבן יהודה וכפר נטר.
בתפריט המשלוחים סלטים, פסטות, כריכים, כיסונים ועוד. בין המנות המוצעות: סלט קיסר - חסה, רוטב קיסר, שקדים, פרמז'ן וקרוטונים (44 שקל), סלט נבטים סיניים ומקלות צנון ברוטב איולי צילי, כוסברה, קשיו, שומשום שחור ואפונה חריפה (44 שקל), רביולי בטטה ומסקרפונה עם עלי רוקט, גבינת פרמז'ן, שקדים ושמן כמהין (49 שקל).
את המשלוחים ניתן להזמין דרך האתר, האפליקציה או בטלפון 2955*
ובינתיים, עד שתזמינו, יש לשף שגב משה מתכון בשבילכם.
פילה דג עם סלט צנוניות
ל-2-4 מנות:
פילטים משני דג ים (4 יחידות)
1/8 כוס שמן זית
מעט מלח גס
גרידה מלימון אחד
לסלט צנוניות:
5 צנוניות קצוצות לפרוסות הכי דקות שאפשר
1/8 כוס עם שמן זית
מיץ מלימון אחד
2 גבעולי אורגנו
6 כפות צנוברים
12 תרמילי שעועית ירוקה מבושלים וקצוצים דק לאורך
10 עלי בזיליקום
6 כפות פטרוזיליה, קצוצה
1 כף פלפל צ'ילי ירוק, קצוץ דק
2 שיני שום, קצוצות דק
לעיטור:
1 סלק מבושל וקצוץ לקוביות
אופן ההכנה:
מחממים מחבת פסים וצולים את הפילטים, 2 דקות מצידו של העור ו-1-2 דקות נוספות מהצד השני.
מכינים את סלט הצנוניות: מערבבים את כל המרכיבים, כשאת הצנוניות והצ'ילי מוסיפים בסוף. מתבלים במלח ופלפל.
להגשה: מגישים את הדג לצד הסלט ומעטרים בקוביות סלק.