"האפיסרי" – מעדנייה כשרה ראשונה בבעלותו של השף אביב משה נפתחה השנה במתחם "פיאנו" בנתניה.
במקום נמכר אוכל מוכן המבושל מדי בוקר במטבח של אביב משה ומושפע מכל סוגי המטבחים אותם הוביל לאורך השנים במסעדות השף שלו לצד ריחות התבשילים שנישאו מחלונות הבתים בשכונת ילדותו, קטמון שבירושלים, ונשארו עימו.
"את הריחות והטעמים האלה, שלא עזבו אותי כל השנים, אני מבשל יום יום יחד עם צוות המטבח שלי במעדנייה. המתכונים נכתבו מכל הלב ומייצרים חוויה ביתית קסומה".
ב"האפיסרי" יש ויטרינה עשירה של אוכל כשר המבושל מדי בוקר במטבח של אביב משה וכן מגוון רחב של מוצרי מזווה במיתוג המעדנייה, ביניהם שמני זית וסוגי חומץ מיוחדים, ממרחים וטפנדים, תבלינים, תערובות תיבול, ריבות, מבחר סוגי דבש, גלידות, מתוקים, גרנולות ופיצוחים, סלטים, פסטות, רביולי ורטבים להכנה בבית. תחת מותג הבית ניתן למצוא גם יינות וקוקטיילים.
"זיהיתי התעוררות קולינרית בנתניה ואני רואה בה עיר נפלאה עם קהל מדהים וצמא, שאוהב לבלות ומעריך בילוי ואוכל", אומר אביב משה. "עכשיו אני מחבר את האהבה שלי לאוכל ולאנשים ומשיק במעדנייה בנתניה את ארוחת הטעימות בימים א' – ד', תפריט חורף וליין מוצרי מזווה תחת מותג הבית - האפיסרי".
תפריט החורף כולל מגוון תבשילים, לדוגמא: אושפלאו, מנת דגל מהמטבח הבוכרי בשר בבישול ארוך עם המון גזר ואורז שהשילוב שלהם ממכר (12 שקל ל 100- גרם), פסטייה מנה מהמטבח המרוקאי שמגישים בחגים ובשמחות (69 שקל ליחידה) ועוד.
בין מוצרי המזווה: שמן זית סורי (59 שקל) ; תערובת תבלינים טהורה לקדרה (28 שקל) ; ממרח זעתר (23 שקל) ; חומץ שרדונה (25 שקל) ועוד.
ארוחת הטעימות החדשה של השפים אביב משה ואסתי גרוס מציעה תפריט משתנה בימים א'-ד' (במחיר של 69 שקל לסועד).
הארוחה כוללת 5 סלטים לבחירה, לחם הבית, מנה ראשונה, מנה עיקרית ושתיה קלה.
קראו גם:
למשל, "אסתי פותחת שולחן ירושלמי": 5 סוגי סלטים לבחירה, בייגל ירושלמי, מנה ראשונה - מרק קובה סלק, קובה מטוגנת, מלפוף כרוב. מנה עיקרית - תבשיל במיה בשר, סופריטו עוף ושתיה קלה. כוס יין או בירה בתוספת 9 שקלים.
בנוסף, 'האפיסרי' קייטרינג הכולל תפריט בהתאמה אישית לאירועים.
'האפיסרי', שושנה דמארי 10, נתניה, מתחם פיאנו סנטר