אוהבי בשר ודגים, או סתם קרניבורים - להתפקד: רשת הקצביות הכשרה והאיכותית ביותר בארץ, "מקור הבשר גלאט", מגיעה לנתניה ופותחת סניף חדש ברחוב הגביש 4, אשר יכלול בנוסף גם דגים ומוצרים וכלי בית. הפתיחה: ביום שלישי, האחד במרץ.
7 צפייה בגלריה
מקור הבשר "הפתיחה"
מקור הבשר "הפתיחה"
מקור הבשר "הפתיחה"
(צילום: יח"צ)
7 צפייה בגלריה
מקור הבשר
מקור הבשר
מקור הבשר
(צילום: פרטי)
החל מהיום תושבי נתניה והסביבה יוכלו ליהנות מבשר איכותי וכשר במחירים ללא תחרות - כתף כבש, סטייק אנטריקוט, חזה עגל, פילה עגל ועוד ועוד בשרים מובחרים ומשובחים ימתינו לכם בסניף החדש, כמו גם הדגים הטריים הכי איכותיים. לכבוד הפתיחה הרשת תעניק מבצעים מיוחדים וחסרי תקדים לתושבי נתניה והסביבה.
7 צפייה בגלריה
מקור הבשר "הפתיחה"
מקור הבשר "הפתיחה"
מקור הבשר "הפתיחה"
(צילום: יח"צ)
7 צפייה בגלריה
מקור הבשר
מקור הבשר
מקור הבשר
(צילום: פרטי)
רשת הקצביות "מקור הבשר גלאט" מונה ארבעה סניפים - בדיר אל אסד, בעין המפרץ, במגדל ובבאר שבע - ועתידה להתרחב לערים נוספות ולהביא אליהן את הבשר האיכותי ביותר בישראל בשנים הקרובות.
7 צפייה בגלריה
מקור הבשר "הפתיחה"
מקור הבשר "הפתיחה"
מקור הבשר "הפתיחה"
(צילום: פרטי)
מנהל רשת מקור הבשר גלאט נתנאל, כבר נלהב: "אנחנו נרגשים להגיע לנתניה ולתת לתושבי העיר ליהנות מהבשר האיכותי שלנו. רשת הקצביות שלנו ממשיכה לגדול ולצמוח ואנו שמחים להשיק את הסניף בנתניה. בקרוב מאוד אנחנו נתרחב לערים נוספות בישראל ונאפשר לאזרחים נוספים ליהנות מהבשר האיכותי ביותר בארץ".
7 צפייה בגלריה
אירוע הפתיחה לסניף מקור הבשר
אירוע הפתיחה לסניף מקור הבשר
אירוע הפתיחה לסניף מקור הבשר
(צילום: פרטי)
7 צפייה בגלריה
מקור הבשר "הפתיחה"
מקור הבשר "הפתיחה"
מקור הבשר "הפתיחה"
(צילום: פרטי)