בשבוע שעבר נפתחו מחדש המסעדות והברים. גם מסעדת ג'קו מאכלי ים שבמתחם פולג, פתחה את שעריה, לאחר תקופה ארוכה ומורכבת של חוסר ודאות.
"תקופת משבר הקורונה הייתה מאוד קשה כי עצרנו הכל והוצאנו את רוב העובדים לחל"ת", אומר יוסי אזוז, בעל המסעדה. "היינו עושים משלוחים, אבל ההכנסות היו זניחות מפני שאנשים בדרך כלל לא מזמינים הביתה ארוחת דגים. חיכינו הרבה זמן לחזור לפעילות וציפינו לזה. בימים האחרונים, לאט לאט ובהדרגה, מגיעים אנשים. אנחנו רואים את הלקוחות הקבועים שלנו ששמחו לחזור.
1 צפייה בגלריה
מסעדת ג'קו
מסעדת ג'קו
מסעדת ג'קו
(צילום: פרטי)
"יש לנו קהל לקוחות מבוגר והם בכל זאת באים כי הם התגעגעו. אני שמח שאנחנו מתחילים ללכת מחדש ולצאת מהתקופה הזאת. לצערי, אני מכיר כמה מסעדות באזור שסגרו. מטבעי אני אדם אופטימי ואני מקווה שבאמת יצאנו לדרך חדשה".
אזוז מספר כי עובדי המסעדה מקפידים על כל ההנחיות כדי לשמור על בריאות הלקוחות והצוות. "אנחנו מחטאים בתדירות גבוהה, מסתובבים עם מסכות, מודדים חום ושומרים על מרחקים. אפילו פתחתי בחוץ רחבה נוספת לישיבה כדי שמי שירצה לאכול באוויר הפתוח יוכל לעשות זאת", אומר אזוז.