בר איטליה היא מסעדת בראסרי איטלקית בבעלות המסעדן הוותיק, שימי שוורץ והשף, שחר ברנע. זוהי המסעדה האיטלקית השנייה של השניים אשר אוחזים במסעדת פומו האיטלקית המצליחה ברמת החייל.
המסעדה, הממוקמת בנתניה מול הים ובסמוך למלון ווסט לגון, מתאפיינת בחוויית אירוח אישית ושירות מוקפד, עם ניחוח בינלאומי ואווירה חגיגית, כשהדגש הוא על יצירת חוויה נעימה ושמחה במעטפת של אוכל טעים, תפריט יינות משובח וקוקטיילים איכותיים.
5 צפייה בגלריה
בר איטליה
בר איטליה
בר איטליה
(צילום: רון טייכר)

5 צפייה בגלריה
בר איטליה
בר איטליה
בר איטליה
(צילום: רון טייכר)
המעצב ירון טל אחראי על עיצוב המסעדה שמשדרג את החוויה הקולינרית. המסעדה מעוצבת כך שתתאים להרכבים שונים, בחלל המרכזי של המסעדה ניצב בר אלכוהולי מרשים המתאים לצעירים שרוצים ליהנות גם מאלכוהול, יש פינות שקטות שיתאימו יותר לזוגות, שולחנות אבירים מעץ למי שמגיעים לארוחה משפחתית או חברים. המקום מעוצב בלוק מודרני איכותי עם הרבה אלמנטים של שיש ועץ, קירות מעוטרים, כורסאות וכיסאות אקלקטיים וגופי תאורה מעוצבים. עמדת הפיציולו מוגבהת על במה המדומה לעמדת דיג'י ונותנת תחושה של הופעה תמידית, טאבון פתוח אשר מפיץ ניחוחות של מאפים מעוררי תיאבון לכל עבר ומחבר את הסועדים למטבח.
5 צפייה בגלריה
בר איטליה, פיצה פונגי
בר איטליה, פיצה פונגי
בר איטליה, פיצה פונגי
(צילום: אנטולי מיכאלו)

5 צפייה בגלריה
בר איטליה, לברק שלם
בר איטליה, לברק שלם
בר איטליה, לברק שלם
(צילום: אנטולי מיכאלו)
השף, שחר ברנע, יצר תפריט מגוון המורכב ממנות איטלקיות קלילות עם טוויסט ייחודי וממנות הדגל האהובות של פומו. המטבח מתבסס על חומרי גלם איכותיים, הפסטות והפיצות מיוצרות בעבודת יד כאשר בצק הפיצה הינו בצק איטלקי מקורי העובר טיפול מסור וקפדני של טפיחה איטית במשך 3 ימים.
בין המנות החדשות בבר איטליה: פיצות מהטאבון, פורמאג׳י שמנת, פרמז'ן, גבינת פרובלונה, גבינת בושה, קונפי עגבניות שרי ורוזמרין 71 שקלים ; קלבריה קרם פרמזן, מוצרלה, חזה אווז, אספרגוס, אפונה וביצה חצי קשה 74 שקלים ; לה מארה דג ים ברוטב חריימה , פטה כבשים, פרמז'ן, צ'ילי ופטרוזיליה 73 שקלים ; בעיקריות אפשר לבחור משלל הפסטות, פומודוריני ג'אלי ריגטוני ברוטב עגבניות צהובות וחמאה, בזיליקום ופרמז'ן 64 שקלים ; ניוקי די קסטניה ניוקי ריקוטה, מחית כמהין, ערמונים, פורצ'יני, פורטובלו, צ'ינזאנו ושמנת 78 שקלים ; רוטלו גלילי פסטה ממולאים בדלעת ערמונים, ראגו סיצליאני ופרמז'ן 79 שקלים.
5 צפייה בגלריה
בר איטליה, בוראטה ארטישוק
בר איטליה, בוראטה ארטישוק
בר איטליה, בוראטה ארטישוק
(צילום: אנטולי מיכאלו)
המנות החדשות יוגשו לצד מנות הדגל האהובות והמוכרות של פומו, ברוסקטה טונה אדומה, כוסברה, עגבניות שרי, צלפים ואיולי דה פפרצ'ינו; סלט פומו של עגבניות, זיתי קלמטה, פוקצ'ה, סלסה רוסטיקה ומוצרלה קרועה; בוראטה ארטישוק שום, עגבניות שרי, זיתי קלמטה, שמן זית, בזיליקום ובלסמי; בעיקריות אפשר לבחור משלל הפסטות החל מטורטליני גבינות ריקוטה, תרד, פקוריני רומאנו ברוטב חמאת עגבניות ואורגנו דרך ציידים ריגאטוני, פילה בקר, פטריות, עגבניות דמי גלאס ופרמז'ן, ועד למנות בשר ודגים לברק שלם ביין לבן וחמאה פילה בקר ניוקי צרוב עם פטריות ורוטב דמי גלאס ועוד.
בר איטליה. רחוב קהילת צפת 1, נתניה. מלון ווסט לגון. טלפון : 09-7421113. שעות פעילות: ראשון - שבת: 12:00 עד אחרון הלקוחות.