בלב אזור התעשייה החדש ישנו מקום שגורם לאנשים שבו להרגיש כמו בעיר הגדולה, הכירו את מסעדת "הדוקטור" שפתחו אלעד ארג'ואן ותומר צור לפני כשנה וחצי.
המיקום באזור התעשייה החדש בנתניה ברחוב המלאכה 12 בלב אזור משרדים הומה אדם. ששת השולחנות בחוץ מלאים. אנשים יושבים ונהנים מאוכל טוב ותחושת חופש ביום קיץ חמים. התפריט מציע שניצל פנקו ושיבולת שועל,חזה עוף רך להפליא,כבד עוף וקונפי בצל מתקתק המבורגר, מנות בשריות לצד מנות צמחוניות ותוספות מתחלפות.

6 צפייה בגלריה
הדוקטור
הדוקטור
הדוקטור
(יח"צ)

6 צפייה בגלריה
הדוקטור
הדוקטור
הדוקטור
(יח"צ)

6 צפייה בגלריה
הדוקטור
הדוקטור
הדוקטור
(יח"צ)

6 צפייה בגלריה
הדוקטור
הדוקטור
הדוקטור
(יח"צ)
"סטייק הכרוב היא מנה שבשבילה לקוחות חוזרים יום אחרי יום", אומר ארג'ואן. ואכן, נראה שהכרוב החרוך והמתובל בעדינות יכול לתת פייט גם לזו של אייל שני. גם ההמבורגר מוצלח במיוחד ונראה שהרבה לקוחות בוחרים בו לארוחת הצהריים שלהם. גזרת התוספות מלהיבה במיוחד וכוללת חציל מטוגן ורך, שום קונפי, צי'פס מעורב של בטטה, זוקיני ותפוח אדמה ומנת אורז מתחלפת לפי בחירת השף.
למרות ההנחיות החדשות ואי הודאות שתקופת הקורונה מביאה איתה, הבעלים של המקום אופטימיים. "המקום שלנו יפה ומגניב, סטייל תל אביב, יש פה אווירה טובה ואוכל שונה. עכשיו החלטנו לפתוח בערב, אנחנו רוצים להציע טאפסים ובירות, משהו שונה וכייפי", אומר ארג'ואן.

6 צפייה בגלריה
הדוקטור
הדוקטור
הדוקטור
(יח"צ)

6 צפייה בגלריה
הדוקטור
הדוקטור
הדוקטור
(יח"צ)
הקונספט שהוא מציע כולל מנות קטנות לצד בירות ואלכוהול, ידבר בוודאי לקהל המבלים באזור שיוכל לשבת בשולחנות הקטנים בחוץ וליהנות גם ממוזיקה טובה. מסכי טאץ' חדישים עוזרים ללקוחות להזמין אוכל לבחירתם ואפילו לשלם ללא פגישה עם אדם. נראה שהיזמים חזו את הקורונה. זה הרי מה שכולם מבקשים עכשיו, כמה שפחות קירבה לזרים ועדיין ליהנות מאוכל טעים מלא בסטייל ואהבה.
הדוקטור. המלאכה 12, נתניה. 053-3964859.