תקופת הקורונה שפקדה את העולם כולו, השפיעה רבות על מגוון רחב של ענפים במשק. הקשיים לא פסחו על ענף המסעדנות בארץ והובילו בעלי עסקים רבים לחשב מסלול מחדש. במקרים רבים אתגרי הקורונה הובילו לסגירת עסקים או להשבתת פעילות המסעדה.

3 צפייה בגלריה
שגב קונספט נתניה
שגב קונספט נתניה
שגב קונספט נתניה
(צילום: איל צלאל)

לאחר תקופה ממושכת של שלושה חודשים בהם בחר השף שגב משה להשבית את פעילות המסעדה הכשרה שלו במתחם סינמה סיטי בנתניה, חוזרת המסעדה לפעילות בהתאם להנחיות התו הסגול ומציעה תפריט מהודק וחדשני המכיל מגוון רחב של מנות.
התפריט החדש של שגב מציע מגוון רחב של מנות בקטגוריות שונות, כגון: מרקים, סלטים, מנות שף, פסטה, בשרים ועוד ופועל בין הימים ראשון-חמישי בשעות 12:00:23:00. ניתן להזמין גם מתפריט המשלוחים של שגב המציע מגוון רחב של מנות בקטגוריות שונות, כגון: מרקים, סלטים, מנות שף, פסטה, כריכים, כיסונים ועוד, ופועל בין הימים ראשון-חמישי בשעות 12:00-23:00.

3 צפייה בגלריה
מסעדת השף הכשרה של שגב נתניה
מסעדת השף הכשרה של שגב נתניה
מסעדת השף הכשרה של שגב נתניה
(צילום: אסף קרלה)

3 צפייה בגלריה
מסעדת השף הכשרה של שגב נתניה
מסעדת השף הכשרה של שגב נתניה
מסעדת השף הכשרה של שגב נתניה
(צילום: אסף קרלה)

בין המנות החדשות והבולטות בתפריט: סלט עוף ותפו"א סלט תפו"א צלויים עם בצלים מהגריל, עגבניות שרי, זיתי קלמטה, אורוגולה, רצועות חזה עוף עם איולי ועשבי תיבול (59 שקלים); חזה עוף בראסרי חזה עוף עסיסי צלוי עם פלפל גרוס ומלח ים, מוגש לצד תפוחי אדמה קטנטנים ובטטה (75 שקלים); דג תאילנדי לבחירה מוסר או סלמון - פילה דג צלוי מונח לצד קרם כתומים אסיאתי, שעועית ירוקה , פטריות צלויות ועלים מרעננים (89 שקלים).