רשת הקצביות הכשרה והאיכותית 'מקור הבשר גלאט', שהשיקה את הסניף העצמאי והראשון שלה בנתניה בתחילת החודש בחגיגה גדולה שכללה המון בשר לאורחים, ממשיכה להתחדש ולספק מוצרים איכותיים.
רגע אחרי שנכנסה בסערה לעיר היהלומים, רשת הקצביות הכשרה משיקה מוצרים חדשים בסניף במתחם הגביש - חלקי עופות ארוזים בכשרות עטרה גרוס וכן חלקי עופות ארוזים של עוף הכפר חתם סופר.
חודש לפני חג הפסח, החליטו ברשת להשיק את המוצרים החדשים ברמת כשרות גבוהה, כאשר בחג המצות הישראלים צורכים כידוע הרבה עוף ובשר, בין אם בעל האש עם המשפחה והחברים, ובין אם בתבשילים בארוחות החג המסורתיות.