רשת הקצביות הכשרה והאיכותית 'מקור הבשר גלאט', שהשיקה את הסניף העצמאי והראשון שלה בנתניה בתחילת החודש בחגיגה גדולה שכללה המון בשר לאורחים, ממשיכה להתחדש ולספק מוצרים איכותיים.
3 צפייה בגלריה
השקת הסניף בנתניה
השקת הסניף בנתניה
השקת הסניף בנתניה
(צילום: יחצ)
רגע אחרי שנכנסה בסערה לעיר היהלומים, רשת הקצביות הכשרה משיקה מוצרים חדשים בסניף במתחם הגביש - חלקי עופות ארוזים בכשרות עטרה גרוס וכן חלקי עופות ארוזים של עוף הכפר חתם סופר.
3 צפייה בגלריה
השקת הסניף בנתניה
השקת הסניף בנתניה
השקת הסניף בנתניה
(צילום: יחצ)
3 צפייה בגלריה
השקת הסניף בנתניה
השקת הסניף בנתניה
השקת הסניף בנתניה
(צילום: יחצ)
חודש לפני חג הפסח, החליטו ברשת להשיק את המוצרים החדשים ברמת כשרות גבוהה, כאשר בחג המצות הישראלים צורכים כידוע הרבה עוף ובשר, בין אם בעל האש עם המשפחה והחברים, ובין אם בתבשילים בארוחות החג המסורתיות.